El Meon Klahiko

I Wrote What I Write, I Write What I Like – With A Jeng!

Oh My 7 October, 2008

Filed under: Poemjeng — meonjeng @ 6:51 pm

Oh my, unrefined are the shadows which seek the righteous light
But I pity more still the false knights hiding in the coveted darks

For the scars of naked faces altho’ scorned by fellows of the night
Triumphs always over glorified masks that misses virtue’s mark

Advertisements
 

5 Responses to “Oh My”

  1. xumb Says:

    mcm paham. here’s my 2 sen…

    a faker’s fake is their first mistake
    their venomous lie of a vicious vile
    the mask they wear is a task to tear
    the authenticity they authentically dire

    humilificationismystiquanda <- takde kene mengene pun. tibe2 teringat caliendo punye bush LOL

  2. lucydiamond Says:

    tak paham

    saye tidak cukup pujangga to understand

  3. meonjeng Says:

    ok ok khas utk hari ini shaja, kupasan kemerepekan meon.
    now this is suppose to be objective, & xumb’s grasp is no less truer then my own interpretation (demmit mantap skang ko eh. stealin my thunder tu bro. haha) .

    but this is what i wanted to say when i wrote this.

    unrefined shadows which seek the righteous light adalah org2 yg dilabel nakal/jahat, tapi hati baik atau berniat baik
    false knights hiding in the coveted darks ialah or yg kunun2 baik atau role model atau ketua, tapi hipokrit sebab taik2 yg mainstream selambe je bantai.
    scars of naked faces scorned by fellows of the night ialah org glorified masks that misses virtue’s mark ialah mende2 yg society deem bagus dan celebrated sbg dahysat tapi cuma dibuat utk appearences atau menunjuk atau tak ikhlas.

    So ~ org yg nampak kekok bila nak jadi positif, aku rasa lagi teruk org yg kunun2 mcm bagus. dan walau manusia kecam org yg stand up utk opinion sendiri, keji lagi org yg tunjuk baik tak ikhlas.

    hah. this is why its a big no no to explain. I feel like i betrayed this one…

  4. xumb Says:

    agak spot on tafsiran aku eh? nyet nyet

    no la meon, kami tak suh pun ko explain sebijik2. takyah pun takpe. lagi pun betul gak ni agak objective.

    biar je poem2 ko ni up to reader’s own interpretation. u killed this one demmit!

  5. meonjeng Says:

    sajo yo xam. den shian kat lucy ni ha, sek sek kato den morepek tak paham. bak kate kamu le, “teman idok le bijok sangat”, jadi aku saje je. lagipun yg ni takde personal ties. aku tulis on a whim jek..

    doreh jang doreh!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s