El Meon Klahiko

I Wrote What I Write, I Write What I Like – With A Jeng!

We Try 24 January, 2009

Filed under: Poemjeng — meonjeng @ 12:10 pm

We cry,
Because our hearts are not dry.

We shed tears,
Because we are human and have fears.

We feel love for beings,
Because that’s what it means to have feelings.

If our hearts we do not break,
How then shall it be opened?
If because fear of failure, risks we do not take,
How then shall we find the One we are destined?

Advertisements
 

10 Responses to “We Try”

  1. meonjeng Says:

    Ye, aku tau ko dah kuarkan ni dulu kat blog ko. tapi aku yg tulis, so what..

    aku baca twilight (the book). agak mantap. dan aku rasa ini sgt kena dgn feel ia.

  2. bye Says:

    kena nangis dulu ke? owh

  3. nasrah Says:

    this one is so nice.. aaah.. (meletak tgn di dada)

  4. nasrah Says:

    Makan

  5. yuhainis Says:

    aku ada cd soundtrack twilight.

  6. meonjeng Says:

    bye: nape kena nagis dulu lak – wat2 tenang walhal.. just becos org tak nampak ko nangis tak bermaksud aku tak merasa kebasahan bantal ko itu..

    nasrah: nape dada? apa signifikasinya? makan? budak, ko kenapa ni? ahahah aku ingat aku yg tgh meracau… =p

    yuh aini s: aku tau. baru aku phm nape dia guna paramore dan artis lain spt muse, collective soul, etc. dia nye buku rasa seakan2 teenager tua atau young adult nye buku. tapi best. aku rasa sgt best je cinta antara Edward dan Bella.

  7. xumb Says:

    moga2 bukunya lagi best drp muvinya. pls JANGAN tgk haha

  8. zet Says:

    memang bukunyer sangat best dari movienyer walopon aku tak bace lagi..tapi bak kate kakak aku..

    -‘sighh..those dialogues..’

  9. Faruq Says:

    Ni buku apa yg korg ckap2 ni meon? telaga mencari editor buku jurusan mascom, n layout designer.. buat kulit buku la.. ko wtpe skg ni? sunyi.. lelah, semut semata…

  10. yuhainis Says:

    marilah dgr lagu2 dalam ost twilight. ada dlm keta aku. jom la pi buat assignment. tgk bende2 kelakar plak. gelak smpi terhenggot.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s